Een heerlijke gezonde snack, maar je kunt het ook zeker als avondmaaltijd eten. Eet het dan samen met een gevulde soep en salade en je hebt heerlijk gegeten!
Benodigdheden (voor 12 stuks)
Bereidingswijze
- Rasp de wortel, courgette en dit in een grote kom. Hak de basilicum en bieslook fijn. Rasp de halloumi.
- Voeg dan de eieren, gekookte quinoa, halloumi en kruiden toe er roer goed door. Als het beslag te waterig is, voeg je wat bloem toe.
- Doe ik een warme koekenpan een scheutje olijfolie en schep een eetlepel van het beslag in de pan. Bak 1 minuut en draai dan voorzichtig om. Draai weer om en bak nog eens elke kant 1 minuut. Op deze manier worden ze lekker knapperig maar niet te donker. Bak zo alle fritters tot het beslag op is.
Serveer met een tomaten burrata salade of een heerlijke pompoensoep.
Smakelijk!