Wil je ook genieten van die culinaire ervaring in je eigen huis? Maar wil je zelf graag aan tafel zitten bij je gasten en niet in de keuken staan? Als privéchef verzorg ik smaakvolle, op maat gemaakte diners, zodat jij en je gasten onbezorgd kunnen genieten.
Hoe ziet de avond en de voorbereiding eruit?
De kosten voor die avond hangt natuurlijk helemaal af van het gekozen menu en het aantal gasten. Aangezien de avond op maat gemaakt wordt, zullen de kosten hierop aangepast worden.
Jazeker! Deze ruimte is ook uitermate geschikt om een private diner te houden. Het grote voordeel is dat je echt helemaal niets zelf hoeft te doen. Alleen maar aanschuiven.
Voor minimaal 6 personen en maximaal 20 personen.
Je kunt bij mij servies, glazen en bestek huren. Voor een klein prijsje komt dit erbij. De kosten hiervoor ligt natuurlijk ook aan het menu en het aantal personen. Ik heb voor maximaal 20 personen servies, glazen en bestek. Vraag ernaar en dan neem ik het mee in de offerte.
De aankleding van de tafel kan ik ook verzorgen. Van bloemen tot en met de menukaarten. Vraag ernaar en ik neem het mee in de offerte.
Dat kan ik ook voor je maken. Hier heb ik geen standaard voor dus dit doe ik op aanvraag en maak ik een offerte op maat.
De borrelplanken bestaan voornamelijk uit heerlijke kazen uit binnen- en buitenland, heerlijke charcuterie, brood en kleine tapas.
De hapjes zijn luxe koude hapjes en op aanvraag eventueel ook warme hapjes. Hierin zijn veel mogelijkheden en ik doe je graag een voorstel toekomen.