Dit is mijn recept voor chili con carne. Ik houd hier van! Ben dol op kidneybonen en de smaak van de saus. Ik heb mijn eigen kruidenmengsel voor de chili maar als je een kant en klare wilt kopen dan adviseer ik een zakje burrito kruiden van Santa Maria. Hierin zit ook gerookte paprikapoeder verwerkt en dat maakt het gerecht voor mij extra lekker. Let wel op, hier zit nog redelijk veel zout in verwerkt, dus voeg voor de rest geen zout toe.
TIP: Maak meer kruidenmengsel en bewaar het in een potje, dan ben je de volgende keer nog sneller klaar met deze heerlijke chili!
Ingrediënten voor 4 personen
Voor het kruidenmengsel:
Bereidingswijze:
TIP: Deze chili kun je ook heel goed in een wrap eten. Smeer de wrap in met crème fraiche, leg dan wat sla op de wrap en een flinke lepel chili. Maak af met een beetje geraspte kaas. Rol de wrap op en eten maar. (let op hoe je de wrap oprolt, anders loopt de chili eruit. Ik eet dit gewoon altijd met mes en vork)